Vásárlás Folyamata

ONLINE VÁSÁRLÁS folyamata


 1. Főoldalunkon állva a felső menüpontok egyikére pozícionálva az egerét további almenüpontok(kategóriák) jelennek meg.
 2. Kattintson az ön által keresett termék kategóriájára
 3. Ezután a kiválaszott kategóriához tartozó terméklistát vagy további alkategóriák listáját fogja látni.
 4. Válassza ki az Ön által megvásárolni kívánt terméket. (kattintson a termék képére vagy nevére)
 5. Ezután a termék adatlapja jelenik meg ahol további információkat olvashat a termékkel kapcsolatban.
 6. Válassza ki a megvásárolni kívánt mennyiséget.
 7. Kattintson a “Kosárba” gombra
 8. Ezután folytathatja a vásárlást vagy továbbléphet a pénztárhoz.
 9. Ha a kosarának tartalmát szeretné ellenőrizni vigye az egerét a jobb felső sarokban található kosár ikon fölé. Ekkor megjelenik egy legördülő ablakban az Ön kosarának tartalma. Itt látható lesz egy "megrendelem" gomb. Kattintson a gombra és eljut a kosár oldalra.
 10. kosár oldalra érkezve ellenőrizheti a kosara tartalmát. Tetszés szerint kivehet belőle termékeket vagy akár többet is adhat hozzá.
 11. Ha szeretné egy termék mennyiségét módosítani a kosár oldalán állva a termék melletti beviteli mezőben írja át a megrendelni kívánt mennyiséget majd kattintson a "módosít" gombra. Ekkor a kosarának tartalma frissül fog.
 12. Ha végzett a kosara ellenőrzésével, akkor kattintson a “Megrendelés” gombra. (Vásárolni regisztrált vásárlóként vagy regisztráció nélkül is van lehetősége.)
 13. Az adatok megadása oldalon adja meg a szállítási és számlázási és kapcsolattartó adatokat. 
 14. Ha a szállítási és számlázási adatai eltérőek kérjük vegye ki a "pipát" a szállítási adatok melletti jelölőnégyzetből(A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.), majd adja meg a szállítási címét. Amennyiben ezt nem teszi meg, a megrendelt termék(ek) a számlázási címre kerülnek kiszállításra.
 15. Miután megadta az összes szükséges adatot kattintson a "tovább" gombra.
 16. Válassza ki a fizetési módot (Készpénzzel a Dárius boltban, előre utalással, bankkártyás fizetés sixpayment rendszerén keresztül)
 17. Ezután válassza ki a szállítási módot. (személyes átvétel, GLS futárszolgálat, GLS csomagpont)
 18. Kattintson a "tovább" gombra.
 19. Következő oldalon ("Adatok ellenőrzése") ellenőrizheti az előző lépésekben megadott adatait és a kosár tartalmát. Ha valamilyen adatot helytelenül adott meg kattintson a cím melletti ceruza ikonra és a rendszer visszalépteti arra az oldalra ahol lehetősége van a javításra.
 20. A megjegyzés rovatba írhat a megrendeléssel kapcsolatos plusz információt 
 21. A rendelés elküldéséhez fogadja el az "Általános szerződési feltételeket" és "Adatkezelési tájékoztatónkat".(pipálja be a jelölőnégyzetet)
 22. Végül a rendelés feladásához kattintson a "megrendel" gombra.
 23. Sikeres vásárlást követően egy értesítő oldalra fog érkezni. A rendelést feladásakor rendszerünk kiküld az Ön által megadott e-mail címre egy üzenetet, amely tartalmazza a rendelés leadása során megadott adatokat. (Amennyiben nem kap értesítést e-mail címére ellenőrizze, hogy helyesen adta meg az e-mail címét és ismételje meg a rendelés lépéseit.)
 24. A rendelés állapotáról e-mailen keresztül fog kapni értesítést.