Kérdése van? Hívjon minket! +36304157271

Rólunk mondtákDélczeg Zoli üzletét már a megnyitása előtt is figyelemmel kísértem, miután minden nap előtte mentem el a Bartók Konzervatóriumba 1992-től. Nyitása után napokon belül betértem Hozzá és azóta a szakmainál sokkal szorosabb szálak fűznek! Nagy öröm volt látni minden egyes apró vagy nagyobb fejlődését és örömmel tölt el, hogy ilyen szép hangszerüzlettel büszkélkedhet a Zeneakadémia és Opera között félúton! Feleségemmel, Kokas Katalinnal mindig szeretettel ajánljuk növendékeink és külföldi barátaink számára és reméljük, hasonló iramban fog tovább szépülni és fejlődni!

Kelemen Barnabás

Hegedűművész


20 éve járok ide, még sosem csalódtam…

Veér Csongor

Hegedűművész
Mindig nagyon-nagy szeretettel fogadnak a Darius Hangszerboltban, ahová elég gyakran járok. Speciális kéréseimet is örömmel vállalják.

A legkülönlegesebb hangszeralkatrészeket is, mint például a historikus hangszerszerelékek, vagy a ritkán beszerezhető húrokat is azonnal, vagy rövid időn belül meg tudom kapni, bárhonnan/bármikor!


A sok kellemes tapasztalatom után, nagyon tudom ajánlani a Darius Hangszerboltot minden profi és műkedvelő kollegámnak!


Homoki Gábor

Príma díjas hegedű és brácsaművész, jazz-énekes

Csodálom Délczeg mester fantasztikus érzékét a csellólélek optimális beállításához, ami még pluszban rendkívüli szakmai és hangtechnikai tudással is párosul.

Lakatos Tamás

Csellóművész

Dear Darius Music,

Today I purchased a wonderful Délczeg Zoltán cello at your store. It is a beautiful instrument and great sound!  

I’m  really happy with it !!!

Thank You so much

 

DianaMaxim Rysanov brácsaművész


5 éve járok a Darius Music hangszerboltba, ahol a professzionális és gyors kiszolgálás mellett mindig nagyon barátságos légkör fogad! A különleges és egyedi igényeimre is megoldást találok itt. Széles választékban elérhetőek hangszerek, amelyek minden igényt kielégítenek.

Zoltán egy igazán értékes és ritka régi  hangszergyűjteménnyel rendelkezik.

A szervízben a vonószőrözéstől az apróbb beállításokat is kiválóan meg tudják oldani.

Maxim Rysanov brácsaművész